NAMIK OĞUL İLKOKULU
Hürriyet Mahallesi 401 Sk. No 57/1 A Blok Akhisar/MANİSA

VİZYON

SÜREKLİ GELİŞEN, GELECEĞE HUZUR VE GÜVENLE BAKAN, NİTELİKLİ VE UYGULAMALI EĞİTİMLE KEYİF VEREN AYNI ZAMANDA YAPARAK VE YAŞAYARAK ÖĞRENMEYİ BENİMSEMİŞ, ÇEVRESİNE MODEL BİR OKUL OLMAKTIR.

MİSYON

MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNA VE TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN GENEL AMAÇ VE İLKELERİNE UYGUN OLARAK HEDEF KİTLEMİZ OLAN GELECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZI TEMEL DEĞERLERE SAHİP ÇIKIP UYUM SAĞLAYABİLEN VE ONLARA İNSANİ, AHLAKİ , KANUNİ ÇERÇEVEDE EĞİTİM VE ÖĞRETİM HİZMETLERİ SUNMAKTIR.

Normal Eğitim

Doğal Gaz

İlçe merkezinde İl Merkezine 52 km

Sportif Etkinlikler

2018 29 Ekim Minik Erkek Kros 1 ve 3. Muhammet ALMAHADA , Muhammet Taha DOĞRUL 29 Ekim Minik Kız Kros 1. ve 2. Ecrin Ayde SINIR Havva YAŞAR Tk olarak 1. 29 Ekim Minik Erkek Kros Takım sıralamasında ilçe 1. si 29 Ekim Minik Kız Kros Takım sıralamasında ilçe 1. si Geleneksel Çocuk Oyunları Takım sıralamasında ilçe 1. si 2019 29 Ekim Minik Erkek Kros 1. si Muhammet Taha DOĞRUL 29 Ekim Minik Kız Kros 1. ve 3. Serra Nur ALTUN Melis Ada BAYSAL 29 Ekim Minik Erkek Kros Takım sıralamasında ilçe 2. si 29 Ekim Minik Kız Kros Takım sıralamasında ilçe 1. si 27 Aralık Atatürk Koşusu 1. si Muhammet Taha DOĞRUL 27 Aralık Atatürk Koşusu 2. si Serra Nur ALTUN Akıl Zeka Oyunları Turnuvası Equibrilio - Mustafa TAŞÇI 1. Mangala - Zehranaz ÖNDERTÜRK 2. Pentago - Poyraz Hamdi BALKAN 3.

Proje Çalışmaları

Hobi Serası Projesi ( Devam Ediyor) ETwinning Proejeleri ( Devam Ediyor) Erasmus Sch-122 ( Devam Ediyor)